Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Els pagesos del Pla de Sant Jordi col·laboren amb l'Ajuntament en les tasques de neteja desinfectant de la Casa Blanca, s'Aranjassa, el Pil·larí i Sant Jordi

08 Abr 2020

Els pagesos del Pla de Sant Jordi col·laboren amb l'Ajuntament en les tasques de neteja desinfectant de la Casa Blanca, s'Aranjassa, el Pil·larí i Sant Jordi

Fins ara s’han realitzat dues actuacions de neteja, els dies 3 i 7 d’abril, amb la participació de 15 tractors i 35 voluntaris

Els pagesos del Pla de Sant Jordi han col·laborat en les tasques de neteja desinfectant que coordina l'Ajuntament de Palma, realitzant diverses actuacions, fins ara els dies 3 i 7 d’abril.

 

Divendres dia 3 d’abril, una dotzena de tractors i 12 persones voluntàries realitzaren una acció de neteja amb els seus vehicles als carrers del nucli de població de Sant Jordi.

 

Ahir capvespre, dia 7 d’abril, la neteja es va fer extensiva, a més Sant Jordi, als nuclis de la Casa Blanca, s'Aranjassa i el Pil·larí. Varen participar 15 vehicles i més de 35 voluntaris.

 

Unió de Pagesos es va oferir la setmana passada a realitzar aquesta tasca i s'han coordinat amb l'equip de Qualitat Urbana d'EMAYA per tal de poder-la dur a terme. EMAYA proporciona l'aigua i també el lleixiu; cada dia s’han utilitzat 360 litres de lleixiu, diluït en uns 200.000 litres d’aigua.

 

Els pagesos aporten els seus vehicles i la seva feina voluntària. Des de l'Ajuntament i des d'EMAYA s'agraeix la col·laboració del sector agrícola en aquesta tasca ara fonamental per fer front a l'expansió del coronavirus.

 

Les neteges en principi estan previstes per cada dimarts i divendres i no es descarta ampliar a altres zones.

Tornar
subir