Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Molt bona acollida al camió del reciclatge en la seva nova ubicació a la plaça de París

01 Jul 2020

Molt bona acollida al camió del reciclatge en la seva nova ubicació a la plaça de París

A partir d’avui, cada dimecres el camió del reciclatge estarà a la plaça de París de 9.30 a 15 h per recollir residus especials i reutilitzables

Des d’avui dia 1 de juliol, cada dimecres el camió del reciclatge estarà present de les 9.30 del matí a les 15 h a la plaça de París per a recollir residus especials dels veïns de la zona. Aquesta nova iniciativa d’EMAYA ha tengut molt bona acollida entre la ciutadania i hores d’ara han estat desenes els ciutadans que l’han visitat per dur-hi oli, roba, petits electrodomèstics, bombetes, etc.

 

Aquesta nova ubicació completa la ruta d’aquest vehicle habilitat per a la recollida selectiva, que els dimarts està present a l’exterior del poliesportiu de Son Moix entre les 16 i les 19.30 h. Els dijous, divendres i dissabte de 9.30 a 15 h està present als mercats municipals de Santa Catalina, l’Olivar i Pere Garau, respectivament.

 

Amb la nova ubicació a la plaça de París, els dimecres matí, es completa aquesta ruta de recollida selectiva i es dona servei a uns barris de Palma molt poblats.

 

El camió del reciclatge recull residus especials per fer possible el seu reciclatge i per donar un tractament adequat evitant que contaminin. Concretament al camió del reciclatge la ciutadania pot dur:

 

  • Petits electrodomèstics (batedores, planxes, videoconsoles...).
  • Oli vegetal (en botelles tancades).
  • Petits objectes domèstics (penjadors, gerros, graneres...)
  • Envasos de tinta de tòners i cartutxos.
  • Bombetes i fluorescents.
  • Piles i bateries d’aparells elèctrics.
  • Càpsules de cafè de plàstic i d’alumini.
  • Jocs i juguetes en bon estat.
  • Roba i sabates en bon estat.
  • Pintures, vernissos i aerosols.

 

El camió del reciclatge té molt bona acceptació entre els veïns dels punts on s’ubica, amb una mitjana de 70 usuaris diaris i un centenar de quilos de materials diversos recollits cada dia. S’espera que la nova ubicació a la plaça de París tengui també una bona acollida, com ho demostren les desenes de persones que l’han visitat al llarg de les primeres hores d’avui en el seu primer dia. Així podrà proporcionar un servei esperat i demandat pels veïns per tal de incrementar el reciclatge i la reutilització de molts objectes (juguetes, oli de cuina, roba....) i fer possible que alguns residus domèstics potencialment contaminants rebin un tractament adequat (fluorescents, piles, bateries, pintures...).

 

Tornar
subir