Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Les plataformes de recollida selectiva del centre històric quedaran instal·lades de manera permanent als seus punts habituals

01 Abr 2020

Les plataformes de recollida selectiva del centre històric quedaran instal·lades de manera permanent als seus punts habituals

EMAYA informa que a partir d’avui dia 1 d’abril, les plataformes del sistema de recollida selectiva mòbil del centre històric quedaran instal·lades de forma permanent en els seus punts habituals, i no es retiraran diàriament com es fa regularment en aquest sistema de recollida de residus.

L’objectiu d’aquesta mesura és facilitar a la ciutadania la tasca de tirar els seus residus, perquè pugui reduir les sortides de casa durant l'estat d'alarma.

 

EMAYA recorda que a pesar d’aquest canvi es manté el calendari de recollida selectiva i s’ha de seguir dipositant cada fracció al seu lloc (excepte als habitatges on hi hagi persones infectades on, com ja s’ha informat, s’han de diposita tots els residus a la fracció de rebuig).

 

També es fa una petició a la ciutadania per recordar que, ara més que mai, s’han de dipositar els residus sempre DINS les plataformes, evitant així situacions de risc per al personal de neteja i recollida de residus.

 

Igualment, des de l’empresa pública s’agraeix la col·laboració i comprensió a la ciutadania que està demostrant majoritàriament un comportament exemplar.

Tornar
subir