Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Donació de bosses de fems per a l’elaboració de bates

01 Abr 2020

Donació de bosses de fems per a l’elaboració de bates

EMAYA ha donat fins ara 600 bosses de fems a la iniciativa de voluntariat #NoSinMiEPImallorca, que elabora bates protectores per al personal sanitari.

 

Es tracta d’un nou moviment de voluntaris, que arreplega unes 40 persones que recullen bosses procedents de donacions, les converteixen en bates i les entreguen als SUAP, Serveis d’Atenció Primària, on són utilitzades pel personal sanitari.

 

A més de les donacions d’EMAYA, ja han recollit més de 1000 bosses procedents també d’aportacions de particulars, empreses i altres entitats.

 

Les bosses donades per EMAYA estaven destinades a la recollida de residus a festes i esdeveniments que ara s’han cancel·lat a causa de l’estat d’alarma.

 

Agraïm la feina d’aquest col·lectiu que permet transformar les bosses en un element tant necessari ara per protegir la salut del personal sanitari i evitar l’expansió del coronavirus. Igualment es vol animar a qualsevol persona o col·lectiu que es vulgui afegir a la iniciativa #NoSinMiEPImallorca, pot contactar al perfil de Facebook “martnworks”

Tornar
subir