Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA retira 535 tones de posidònia acumulades a Cala Gamba

31 Mai 2019

EMAYA retira 535 tones de posidònia acumulades a Cala Gamba

La posidònia retirada s’entrega a la policia muntada i a finques ramaderes per al seu aprofitament

EMAYA ha retirat 535 tones de posidònia acumulada a cala Gamba, que produïen molèsties per males olors als veïns de la zona.

 

Les fulles d’aquesta planta marina s’havien acumulat després de diversos temporals marítims a una arraconada d’aquesta cala i es precisava una intervenció amb maquinària per a la seva retirada.

 

Durant 10 dies s’han retirat 535 tones de fulles mortes de posidònia i s’han realitzat un total de 97 viatges de camions per entregar aquestes restes vegetals a la policia muntada i a tres finques ramaderes de Son Ferriol i Sant Jordi, per al seu aprofitament als establiments dels bestiar.

 

El pressupost d’aquesta feina ha estat de 9.000 € i s’ha utilitzat una pala retro-carregadora, 2 camions de 5 tones de capacitat, amb la intervenció de 2 conductors per als camions i 1 operari de la pala.

 

En produir-se noves acumulacions de restes de posidònia per les condicions meteorològiques i marítimes, es procedirà a realitzar noves retirades, sempre amb els criteris de respecte a l’entorn i de reaprofitament de les restes vegetals.

Tornar
subir