Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA entrega a Càritas Mallorca 150 kg de juguetes

30 Oct 2019

EMAYA entrega a Càritas Mallorca 150 kg de juguetes

Les juguetes han estat aportades per infants i ciutadans al Camió del Reciclatge

EMAYA ha entregat uns 150 kg de juguetes al Taller de joguines de Càritas Mallorca. Les juguetes han estat aportades pels infants participants a l’activitat El Camió del Reciclatge, així com els ciutadans que els dipositen al mateix camió en la seva ruta setmanal.

 

Es tracta de juguetes usades i, en alguns casos, rompudes que al taller de Càritas es revisen, netegen i reparen per tal de fer-ne possible la reutilització, mitjançant la venda de segona mà o lliurant-les a famílies desfavorides. Aquesta feina al taller permet l’ocupació i la integració laboral de persones amb dificultats.

 

Les juguetes procedeixen dels infants que participen a l’activitat del Camió del Reciclatge del programa educatiu “EMAYA a l’escola”. En aquesta activitat el camió acudeix al centre per tal de recollir residus diversos perquè es puguin reciclar (petits aparells elèctrics i electrònics, bombetes, roba, piles...), i realitzen una activitat educativa entorn al reciclatge i els residus especials.

 

El camió del reciclatge també realitza una ruta setmanal el matins de dijous, divendres i dissabte, de 9.30 a 15 h als mercats municipals de Santa Catalina, l’Olivar i Pere Garau respectivament, i els dimarts capvespre, de 16 a 19.30 h al poliesportiu de Son Moix. Allà es poden dur, a més de juguetes, altres residus especials.

 

Per altra banda, EMAYA recorda que Càritas té altres punts de recollida de juguetes i que les famílies poden seguir aportant-ne a les escoles que participen al programa educatiu i al camió del reciclatge quan es desplaça a les barriades i als centre escolars.

Tornar
subir