Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA retira quasi 11 tones de fems i trastos al Camp Redó

30 Set 2019

EMAYA retira quasi 11 tones de fems i trastos al Camp Redó

L’empresa municipal d'aigües i clavegueram, EMAYA, ha realitzat una actuació de neteja integral del barri de Camp Redó, tant a les zones públiques com als espais privats d’ús públic. Com a resultat, una vegada finalitzada la neteja, s’han recollit 7’02 t de residus sòlids urbans, i 3’88 t de voluminosos.

 

Aquesta neteja, que es realitza de forma trimestral, ha consistit principalment a la retirada d’estris i trastos i la recollida de restes de fems de diversa tipologia. Així mateix, s’ha dut a terme el desbrossament de restes vegetals i neteja de les mateixes i la neteja viària final de la zona.

 

Els treballs s’han dut a terme entre els dies 16 i 26 de setembre. Cada jornada hi han fet feina entre 3 i 6 operaris, amb el suport de vehicles caixa oberta, màquines desbrossadores manuals i altres eines manuals.

 

Així, la realització d’aquestes actuacions de neteja integral dels habitatges socials del Camp Rodó ha suposat un total de 19 jornades de feina. Els mitjans humans i materials destinats a la neteja han suposat un total de 4.895€. Els costos de tractament dels residus suposen 1.601 €. Conjuntament, el total de la quantificació econòmica de l’actuació arriba als 6.496 €.

 

Tornar
subir