Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

L’Ajuntament ha actuat a 15 quilòmetres de voravies per eradicar les males herbes entre juliol i agost

30 Ago 2019

L’Ajuntament ha actuat a 15 quilòmetres de voravies per eradicar les males herbes entre juliol i agost

L’àrea d’Infraestructures i EMAYA duen a terme actuacions conjuntes per desbrossar males herbes i posteriorment segellar les juntes on havien crescut amb ciment per tal de que no tornin a proliferar

El pla de xoc per eradicar les males herbes a Palma ha permès actuar a 15 quilòmetres de voravies entre els mesos de juliol i agost. El proper dilluns està previst començar les actuacions al barri del Rafal.

 

Així, durant aquests mesos la ruta de neteja conjunta que consisteix en desbrossar les males herbes primer per part dels operaris d’EMAYA i, posteriorment, segellar amb ciment de les zones on havien crescut per tal de que no tornin a sortir per part de les brigades d’Infraestructures-ha recorregut diferents trams de la carretera Ma-1044, Camí de la Vileta, carrer d’Andrea Doria, camí dels Reis, carrer de Josep Estela, carrer de Sor Eleonor Ortiz, carrer de Joaquín Caldentey, carrer de Bartomeu Cabrer, carrer de Catalina Mas, carrer de Maria Mayol, carrer d’Antoni Villalonga, carrer de Joan Bonnemaison, carrer de Francesc Albertí, camí de Son Rapinya, carrer de Joan Ripoll Trobat i carrer de Salvador Dalí.

 

Aquesta actuació neix de la coordinació entre àrees i és fruit d’un pla de xoc que contempla que les tasques es facin barri a barri. Fins ara s’ha actuat a un total de 15.152 metres lineals de voravia i la previsió del pla de xoc és que les actuacions continuïn fins arribar a gairebé 90.000 metres lineals de voreres, és a dir, 90 kilòmetres.

Tornar
subir