Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Bandera vermella a les platges de Palma

27 Ago 2019

Bandera vermella a les platges de Palma

Les platges de Can Pere Antoni, Cala Major i Ciutat Jardí tancades per vessaments d'aigües mixtes

L'Ajuntament de Palma informa que la platja de Can Pere Antoni s'ha senyalitzat, passades les 13 h, amb bandera vermella perquè les intenses pluges han provocat el vessament d'aigües mixtes (pluvials i residuals) a l'estació impulsora del Baluard. La platja romandrà tancada per precaució a l'espera dels resultats de les analítiques de les mostres d'aigua que es prendran quan les condicions meteorològiques ho permetin.

 

Igualment s’ha produït poc després un vessament per l’emissari de Sant Agustí, que provoca el tancament de la platja de Cala Major.

 

Poc després s’ha produït també el vessament d’aigües mixtes al torrent Gros, per incapacitat de la planta depuradora del Coll den Rabassa. Aquests abocaments afecten la platja de Ciutat Jardí, que ja tenia bandera vermella pel mal temps.

 

S'informa també que en aquest moments a totes les platges del terme municipal de Palma (Cala Major, Can Pere Antoni, Ciutat Jardí, Cala Estància i Platja de Palma) s'ha hissat la bandera vermella per mal temps i tempesta elèctrica.

 

Des de l’Ajuntament de Palma es demana precaució a la ciutadania, perquè respecti la senyalització de les platges i eviti també el bany i les activitats nàutiques a qualsevol punt del litoral.

 

Es recorda també que ja està en marxa l’execució dels projectes del col·lector interceptor i el dipòsit de laminació de la depuradora del Coll den Rabassa, que han de reduir bona part dels vessaments i evitar fins al 90% dels casos de tancaments de platges.

Tornar
subir