Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Comença la neteja el torrent de sa Riera

23 Ago 2019

Comença la neteja el torrent de sa Riera

Des d’avui i fins finals de la setmana que ve es desbrossarà i es netejarà tot el tram ubicat sota el camp de futbol Miquel Nadal on s’han acumulat estris, ferralla, roba i electrodomèstics

Les àrees d’Infraestructures i EMAYA han començat avui a netejar el tram urbà del torrent de sa Riera al seu pas pel terme municipal de Palma. L’actuació ha començat en concret al tram ubicat sota el camp de futbol Miquel Nadal, davant del cementeri municipal.

 

Les màquines retroexcavadores han començat a retirar el fems acumulat avui a primera hora del matí i els camions han anat retirant tones d’escombreries que s’emmagatzemaran i es tractaran a TIRME.

 

La regidora d’Infraestructures i Districte Ponent, Angélica Pastor ha explicat que l’Ajuntament actua ara “per responsabilitat”. “Hem començat a desbrossar la zona perquè era una actuació molt necessària i era desaconsellable que la duguessin a terme els veïns i veïnes; a més ara ve l’època de pluges i hem pres la iniciativa”, ha dit. Pastor ha recordat que la competència de la neteja de torrents és del Govern. “En coordinació amb EMAYA repassarem tot el tram del torrent i evitarem que ampolles, neumàtics i altres estris arribin a la mar”, ha dit i ha remarcat que en aquest espai la neteja era “d’extrema necessitat”.

 

El Tinent de batle de Medi Ambient i Benestar Animal i president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, ha assegurat que es retiraran vàries tones de residus entre avui i finals de la setmana que ve, quan es preveu que es finalitzi l’actuació. “Hem fet aquesta actuació perquè era imprescindible. El problema real és l’incivisme i és una de les lluites que haurem de dur endavant perquè qualsevol actuació d’aquestes si es tornen a abocar ferralles estarem igual”, ha dit.

 

Les tones de fems es traslladaran amb camions fins a Tirme perquè siguin tractades. Entre d’altres residus s’han localitzat roba, electrodomèstics i estris.

Tornar
subir