Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Infraestructures i Emaya actuen de forma coordinada a Son Fuster Vell per millorar la neteja de la zona

23 Jul 2019

Infraestructures i Emaya actuen de forma coordinada a Son Fuster Vell per millorar la neteja de la zona

L’actuació coordinada entre ambdues àrees dóna resposta a una petició dels veïnats i empresaris de la zona

El batle de Palma, Jose Hila, la regidora d’Infraestructures, Accessibilitat i Districte Ponent, Angélica Pastor, i el president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, han visitat avui les obres que s’estan executant a l’aparcament de Son Fuster Vell i que permetran millorar la neteja per part d’EMAYA a la zona.

 

Com ha explicat Hila, es tracta d’una actuació coordinada entre ambdues regidories amb l’objectiu d’aportar solucions i atendre una demanda tant dels veïns com dels empresaris de la zona, que demandaven més neteja d’aquest espai després de la celebració del mercat de segona mà que es duu a terme cada dissabte.

 

El batle ha apel·lat al civisme de la població, per demanar que “una vegada que l’Ajuntament hagi fet la seva part, la ciutadania faci la seva, que és mantenir aquest espai net”. Hila ha anunciat que “el comportament incívic es multarà”, atès que Cort enviarà inspectors que podran imposar sancions de fins a 750 euros, tal com s’indica als cartells informatius “Embrutar té un cost” que Cort distribuirà per la zona, per mantenir aquest espai net amb la col·laboració de tothom.

 

“Aquesta és la forma com volem enfocar la feina a la ciutat, on l’Ajuntament complirà la seva part, però és un repte col·lectiu, és un espai que hem de cuidar entre tots i totes, com si fos ca nostra, i a l’incívic se li posarà una multa” ha destacat el batle de Palma..

 

L’actuació a l’aparcament de Son Fuster Vell s’inicià fa dues setmanes amb tasques prèvies (desbrossat i preparació del terreny) i la previsió és que l’asfaltat del parterre estigui enllestit a finals d’aquesta setmana. En total l’àrea d’Infraestructures ha invertit 72.952,13 euros en aquesta actuació que ha consistit en pavimentar un total de 3.500 metres quadrats que inclouen tot el perímetre d’aquest aparcament.

 

Una vegada enllestides les obres les màquines d’EMAYA podran fer net en millors condicions. EMAYA també senyalitzarà l’aparcament advertint de la importància de complir l’Ordenança de neteja, a més de vigilar de forma activa el compliment de la normativa de neteja per part dels controladors mediambientals.

 

El president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, ha assegurat que “era responsabilitat de l’Ajuntament i així ho assumim, entre tots ho farem: l’actuació d’Infraestructures, de retirar les herbes i asfaltat, ha facilitat molt la neteja que ha de dur a terme EMAYA”.

Tornar
subir