Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Com cada any amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, EMAYA convoca avui la dotzena edició del concurs de fotografia OPTICAIGUA

22 Mar 2019

Com cada any amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, EMAYA convoca avui la dotzena edició del concurs de fotografia OPTICAIGUA

El lema d’aquesta edició del concurs és “Aigua per a tothom”, tema de les Nacions Unides de la celebració d’enguany

Amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que se celebra arreu del món dia 22 de març, EMAYA presenta, com cada any des ja en fa dotze, el concurs de fotografia OPTICAIGUA. El Dia Mundial de l’Aigua és una celebració que promou l’Organització de les Nacions Unides per conscienciar la societat sobre la importància de l’aigua, fomentar-ne el seu ús responsable i la gestió sostenible.

 

Com en anteriors edicions, el concurs s’organitza amb la col·laboració de les empreses del sector TotFoto i FotoRuanoPro.

 

Enguany, el lema del concurs és “Aigua per a tothom”, d’acord amb el tema escollit per l’ONU per al Dia Mundial de l’Aigua 2019. Les fotografies presentades al concurs hauran de tenir relació amb la visió de l’aigua com a dret bàsic de les persones i la seva gestió a Palma com a bé públic, de tothom. Qualsevol imatge que reflecteixi aquestes idees pot ser objecte de les fotografies presentades en aquesta edició d’Opticaigua.

 

El concurs de fotografia Opticaigua està adreçat precisament a fer visible la gestió pública de l’aigua a Palma, que té aspectes molt desconeguts per al gran públic, des de la pròpia procedència de l’aigua que consumim, el tractament que rep per fer-la apta per al consum, el seu ús responsable, o com es tracten i reutilitzen les aigües residuals.

 

Amb aquest lema per a la celebració del Dia Mundial de l’Aigua les Nacions Unides han volgut recordar que l’any 2010 varen reconèixer que el dret a l’aigua potable i el sanejament és un dret humà essencial per a la vida dels éssers humans. Aquest dret fa referència a l’accés a l’aigua potable als habitatges quan es necessita i que no estigui contaminada.

 

El termini d’admissió de fotografies s’obri avui dia 22 de març i finalitza el 22 d’abril. Cada participant pot presentar una fotografia de la qual en sigui l’autor. No es poden presentar obres premiades en altres concursos i hauran d’estar identificades amb un títol. Els participants han de ser persones residents a Mallorca.

 

Les fotografies s’han de presentar en JPG, amb un màxim de 5 MB, a través del web www.opticaigua.com o mitjançant lliurament o enviant d’un CD identificat a les oficines centrals d’EMAYA del carrer de Joan Maragall.

 

Entre les fotografies participants el jurat lliurarà en un acte públic al Casal Solleric els següents premis:

Primer premi: val de 800 € en productes de fotografia. Segon premi: val de 350 € en productes de fotografia. Tercer premi: val de 250 € en productes de fotografia. 5 accèssits: val de 100 € en impressió / revelatge. 5 finalistes: val per a un taller de fotografia.

Millor foto presentada per un treballador o treballadora d’EMAYA: 500 € en productes de fotografia.

Els guardons són possibles gràcies a la col·laboració de les dues empreses col·laboradores, TotFoto i FotoRuanoPro, a les quals EMAYA agraeix la seva continuïtat que fa possible cada any Opticaigua.

Una vegada el jurat hagi seleccionat les imatges premiades es realitzarà una exposició de les millors fotografies, que seran exhibides al Casal Solleric a partir de dia 9 de maig.

Es poden consultar les bases i tota la informació del concurs al web www.opticaigua.com

Tornar
subir