Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA i Mobilitat informen de talls de trànsit al carrer de Tous i Ferrer a partir de dilluns

21 Oct 2019

EMAYA i Mobilitat informen de talls de trànsit al carrer de Tous i Ferrer a partir de dilluns

En el marc de les obres de conversió en zona de vianants del carrer de Velázquez i reurbanització del carrer Josep Tous i Ferrer, EMAYA renova la xarxa d’aigua potable i de clavegueram

EMAYA i el Departament de Mobilitat s'han coordinat per a executar la renovació de xarxa de sanejament i d’abastiment d’aigua potable en el marc del projecte de conversió en zona de vianants del carrer de Velázquez i de reurbanització del carrer de Josep Tous i Ferrer.

La renovació de la xarxa en mal estat evitarà futures avaries i talls d’aigua. La seva situació a una profunditat d’uns 3 metres obligarà a tallar la circulació. Concretament,  es tallarà el carrer de Josep Tous i Ferrer a partir del proper  dilluns 21 d’octubre i fins dia 1 de novembre; quan està previst que es reobri la circulació.

Al plànol adjunt es mostra l’únic accés que quedarà habilitat per arribar al pàrquing del Mercat de l’Olivar, consensuat amb la direcció del mercat. Des de l’àrea de Mobilitat es recomana no emprar el cotxe per accedir al mercat de l’Olivar mentre durin les obres.

El trànsit es desviarà provisionalment a través del carrer de la Volta de la Mercè, canviant el sentit de la circulació a la plaça de l’Olivar, el carrer dels Caputxins i el carrer del Bastió d’en Sanoguera.

L’accés a l’aparcament del mercat es realitzarà a través de la plaça del Comptat del Rosselló i s’habilitarà provisionalment l’accés actual com a sortida.

Així mateix, aquests canvis en la circulació provocarà modificacions en el servei de recollida de residus. S’han consensuat el precintat d’alguns contenidors, la reubicació d’altres i la col·locació de contenidors provisionals.

Els contenidors situats als carrers de Caputxins i de Josep Tous i Ferrer es reubicaran provisionalment a la plaça Comptat del Rosselló. Es precintaran i els contenidors soterrats de la zona restaran inoperatius mentre duri l’obra. Es col·locaran, a canvi 10 contenidors provisionalment a la zona de càrrega i descàrrega.

L’Ajuntament de Palma agraeix la col·laboració, especialment al Mercat de l’Olivar i demana disculpes per les molèsties ocasionades. Es treballa per destorbar el menys possible la ciutadania.

Tornar
subir