Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

L'Ajuntament netejarà el tram urbà de la Riera durant els pròxims dies

21 Ago 2019

L'Ajuntament netejarà el tram urbà de la Riera durant els pròxims dies

"Actuam perquè més enllà de les competències és un tema de la nostra incumbència i demanam a la Conselleria de Medi Ambient que revisi i netegi els llits dels torrents de Palma"

L'Àrea d'Infraestructures i EMAYA han acordat avui fer net el tram urbà de la Riera al seu pas pel terme municipal de Palma.

Avui mateix els tècnics d'ambdues àrees visitaran la zona per a marcar al calendari de l'inici de les tasques de neteja del llit de la Riera. D'una banda, Infraestructures netejarà el llit del torrent i EMAYA s'encarregarà de retirar i tractar els residus.

La regidora d'Infraestructures i Districte Ponent, Angélica Pastor, ha desaconsellat als veïns de la zona del Fortí que havien planificat una neteja per a dia 31 d'agost aquesta acció. "És una neteja massa complicada perquè la duguin a terme els veïns. Les característiques del terreny i el fet que s'hagi acumulat material pesat com electrodomèstics ens obliguen a actuar com a Ajuntament", ha explicat la regidora, que ha anunciat que aquesta acció es coordinarà amb Recursos Hídrics de la Conselleria de Medi Ambient.

El president d'EMAYA i tinent de batle de Medi Ambient, Ramon Perpinyà, ha explicat per la seva banda que s'actua en aquesta zona per responsabilitat. "Independentment de qui sigui competent a netejar la zona urbana dels torrents com Ajuntament és de la nostra incumbència i actuarem nosaltres per un tema de perillositat", ha dit i ha reclamat així mateix a la Conselleria de Medi Ambient que revisi i netegi els llits de tots els torrents que passen per Palma abans que s'iniciï la temporada de pluges. 

Tornar
subir