Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA ha donat 200 peces de roba de feina a diversos municipis de Nicaragua

18 Set 2019

EMAYA ha donat 200 peces de roba de feina a diversos municipis de Nicaragua

El Fons Mallorquí de Cooperació i Solidaritat ha canalitzat aquesta donació aprofitant altres enviaments d’ajuda a la zona

EMAYA ha donat unes 200 peces de roba de feina a les Alcaldies de Telpaneca, Totogalpa, Las Sabanas i Ciudad Antigua, de Nicaragua.

 

Concretament la donació consisteix en 42 camisetes de màniga curta, 99 calçons d’estiu i 57 camisetes de màniga llarga. Es tracta de roba en estoc, nova, retirada pel canvi de disseny i materials dels uniformes del personal d’EMAYA. Està destinada a ser utilitzada per part de treballadors dels serveis públics d’aquestes poblacions nicaragüenques.

 

L’aportació s’ha canalitzat a traves del Fons Mallorquí de Cooperació i Solidaritat que ha fet arribar aquest roba a Nicaragua a principis d’aquest mes de setembre, aprofitant altres enviaments d’ajuda.

 

Durant 2018 EMAYA ja va aportar en diverses ocasions roba de feina a altres països, que es va enviar també a través del Fons Mallorquí de Cooperació i Solidaritat, a Tendo, Burkina Faso i a diverses comunitats rurals de Pocona, a Bolívia.

 

Així mateix, el passat mes d’abril, EMAYA va donar 2.000 peces de roba de feina al vaixell Aita Mari, de l’ONG Salavamento Marítimo Humanitario, que va fer escala a Palma i posteriorment salpà rumb a Lesbos per dur ajuda als campaments de refugiats.

 

Tornar
subir