Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA realitzarà obres per a la millora de les infraestructures a les xarxes d’abastament d’aigua a la zona de la Platja de Palma

15 Mai 2019

EMAYA realitzarà obres per a la millora de les infraestructures a les xarxes d’abastament d’aigua a la zona de la Platja de Palma

Dijous i divendres hi haurà tall d’aigua i baixades generals de pressió a la zona de l’Arenal, a la Platja de Palma

Amb motiu de les obres de millora de les infraestructures a les xarxes d’abastament d’aigua potable que realitzarà EMAYA, els pròxims 16 i 17 de maig, es produirà un tall d’aigua i baixades generals de pressió a la zona de l’Arenal, de la Platja de Palma.

 

Concretament el tall del subministrament afectarà el c. de la Fita (al costat del torrent), el c. de Dido, el c. de Tòquio, el c. del Quarter, la crta. Militar i el c. d’Asdrúbal. Aquesta interrupció del subministrament produirà baixades generalitzades de pressió a la zona de l’Arenal.

 

La interrupció del subministrament d’aigua començarà el pròxim 16 de maig a les 19 h. El servei es reposarà a partir de les 4 h del 17 de maig, i es preveu que a les 10 h funcioni amb tota normalitat.

 

EMAYA demana disculpes per les molèsties que es puguin produir i realitzarà les obres amb les màximes celeritat i eficiència.

 

La informació de les zones afectades estarà disponible a www.emaya.es

Tornar
subir