Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Les obres del pas subterrani que realitza el SFM a la barriada de Verge de Lluc obliguen a desviar l’artèria d’abastiment d’aigua

15 Gen 2019

Les obres del pas subterrani que realitza el SFM a la barriada de Verge de Lluc obliguen a desviar l’artèria d’abastiment d’aigua

Dijous dia 17 hi haurà talls d’aigua a Verge de Lluc i baixades de pressió a Son Cladera, Son Rutlan i Son Fuster

Amb motiu de les obres de Serveis Ferroviaris de Mallorca, de supressió del pas a nivell per a vianants i realització d’un pas soterrani, a la barriada de Verge de Lluc, EMAYA realitzarà una obra de desviament de l’artèria d’abastiment d’aigua potable el proper dia 17 de gener.

 

Concretament l’actuació es realitza al punt on es suprimeix el pas a nivell entre el camí de So na Dolça i la Via Ferrea, a la barriada de Verge de Lluc. Per aquí hi passa una artèria de subministrament d’aigua que haurà de ser desviada.

 

Les obres de desviament de la conducció d’aigua es realitzaran dia 17 de gener entre les 7.30 i les 19.30 h, període en el qual es tallarà el subministrament d’aigua al barri Verge de Lluc, a la zona compresa entre Via Ferrea i el torrent Gros.

 

Per altra banda, a alguns punts dels barris de Son Cladera, Son Fuster i Son Rutlan es podran apreciar davallades de pressió en el subministrament d’aigua.

 

EMAYA prega disculpes per les molèsties que es puguin produir i farà les obres amb màxima celeritat i eficiència per tal que els talls d’aigua i davallada de pressió siguin els mínim.

 

La informació de les zones afectades estarà disponible a www.emaya.es.

Tornar
subir