Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA informa que, per obres de renovació de la xarxa d’aigua potable, a partir de dilluns 15 es tallarà l’avinguda de Gaspar Bennàzar, Arquitecte entre els carrers d’Eusebi Estada i el de l’Arxiduc Lluís Salvador

12 Jul 2019

EMAYA informa que, per obres de renovació de la xarxa d’aigua potable, a partir de dilluns 15 es tallarà l’avinguda de Gaspar Bennàzar, Arquitecte entre els carrers d’Eusebi Estada i el de l’Arxiduc Lluís Salvador

El tall afectarà aquest carrer fins al dia 31 de juliol

EMAYA informa que per les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable que s’estan realitzant al barri de la plaça de Toros, es tallarà parcialment l’avinguda de Gaspar Bennàzar, Arquitecte.

 

Concretament es tallarà la circulació entre els dies 15 i 31 de juliol a l’avinguda de Gaspar Bennàzar, Arquitecte, entre els carrers d’Eusebi Estada i de l’Arxiduc Lluís Salvador.

 

Des de l’empresa municipal es demana disculpes a la ciutadania per les molèsties que aquesta obra generi, una obra per altra banda molt important, que forma part d’un projecte més ampli de renovació de la xarxa d’aigua potable de tota aquest barriada i que es va iniciar el passat mes de novembre. Està previst que l’obra finalitzi amb aquesta intervenció a l’avinguda de Gaspar Bennàzar, Arquitecte dia 31 de juliol. Es treballa ara en aquest tram una vegada finalitzat el curs escolar per no afectar l'escola Pius XII.

 

L'objecte del projecte ha estat renovar i millorar les xarxes de distribució d'aigua potable mitjançant una substitució de les xarxes de fibrociment obsoletes. També s’han substituït les xarxes de clavegueram de 200 mm de diàmetre per canalitzacions de 300 mm, per tal de reduir les incidències per obstrucció i facilitar les tasques de manteniment.

 

Es renovaran 1.865 metres de xarxa d’aigua potable i 610 metres de xarxa de clavegueram, 61 connexions d’aigües residuals i 193 d’aigua potable. Les obres (el conjunt de tot el projecte de tota la zona) ha tengut un cost de 500.100,00 € i una durada de 9 mesos.

 

Durant aquests mesos, a més de l’avinguda de Gaspar Bennàzar, Arquitecte, s’ha treballat als carrers d’Hiroshima, Josep Balaguer, de Miquel Àngel Riera, de Jeroni de Berard, de Jaume Ferran, de la Concòrdia i de l’Arxiduc Lluis Salvador.

 

Tornar
subir