Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

El batle i el Ministeri per a la Transició Ecològica acorden donar prioritat a la nova depuradora

08 Oct 2019

El batle i el Ministeri per a la Transició Ecològica acorden donar prioritat a la nova depuradora

Hila s'ha reunit avui amb el secretari d'Estat de Medi Ambient, que s'ha compromès a assumir la construcció de la infraestructura

El Ministeri cercarà fons europeus per poder finançar la nova depuradora

El batle de Palma, José Hila, i el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal i president d'EMAYA, Ramon Perpinyà, s'han reunit avui amb el secretari d'Estat de Medi Ambient, Hugo Morán, al Ministeri per a la Transició Ecològica, a Madrid. Durant la trobada, s'ha donat resposta a les qüestions plantejades a la reunió que el batle i el regidor tingueren amb representants del ministeri ara fa un mes. Així, el Ministeri s'ha compromés avui a prioritzar les obres de la nova depuradora, a assumir-ne la construcció i a cercar fons per al seu finançament.

"Sempre hem defensat la necessitat que Palma disposi d'una nova depuradora, i que, per fer-ho, és imprescindible la participació activa del Ministeri", ha dit el batle. Hila ha remarcat "la bona voluntat" del Ministeri, que "donarà prioritat a unes obres que ens permetran acabar amb els vessaments".

Compromís del Ministeri

Així, el Ministeri s'ha compromès a donar preferència al projecte de la nova depuradora, tal i com se li va traslladar des de l'Ajuntament, a mes d'encarregar-se de la redacció del projecte executiu, amb la previsió que d'aquí a un any es poguessin licitar les obres. A més, també es farà càrrec de la construcció de la nova depuradora. Pel que fa al finançament, l'executiu estatal cercarà fons europeus per poder dur a terme el projecte. "A partir d'aquí, seguirem negociant per tancar el pressupost i la resta del finançament", ha afirmat el batle.

Tornar
subir