Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA explica a l’Associació de Comerciants de Sindicat el Pla de xoc contra les pintades vandàliques

09 Ago 2019

EMAYA explica a l’Associació de Comerciants de Sindicat el Pla de xoc contra les pintades vandàliques

El president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, es va reunir ahir amb representants de l’Associació de Comerciants de Sindicat i de PIMECO per explicar-los el Pla de xoc contra les pintades vandàliques que l’empresa municipal ha posat en marxa.

 

Durant la primera presa de contacte, el regidor els va detallar les primeres actuacions del pla, que es centren en l’espai municipal. La següent passa serà consensuar amb veïnats i comerciants com actuar en aquelles façanes que són propietat privada, per la qual cosa es necessitarà la col·laboració dels particulars. Passat l’estiu hi haurà una nova reunió per seguir treballant de forma coordinada.

 

Les primeres actuacions del Pla de xoc s’han fet a set espais municipals. Així, s’han netejat les pintades vandàliques de les conegudes com a escales del Nixe, que enllacen el carrer de Bernat de Santa Eugènia amb l’avinguda de Joan Miró; la plaça del Comtat del Rosselló; la plaça d’Alexandre Fleming; la part no catalogada del Baluard del Príncep; les escales que uneixen la plaça Major amb la Rambla; les escales de la Costa del Teatre (la part municipal) i d’un espai de Son Ferriol ubicat entre els carrers de la Xeixa i de l’Ordi.

Tornar
subir