Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

El pla de xoc per eradicar les males herbes arriba a sis barris de Palma aquest estiu

08 Ago 2019

El pla de xoc per eradicar les males herbes arriba a sis barris de Palma aquest estiu

De forma simultània els operaris d’EMAYA desbrossen les herbes i, posteriorment, Infraestructures segella amb ciment els paviments on havien crescut

L’àrea d’Infraestructures i EMAYA continuen realitzant actuacions per eradicar de forma conjunta les males herbes a diferents barris de Palma. Així, durant aquest mes de juliol EMAYA ha desbrossat les voreres de la zona del camí de la Vileta, camí dels Reis on de forma simultània, l’àrea d’Infraestructures ha duit a terme el segellat amb ciment del paviment de les zones on havien crescut les herbes per tal de que no tornin a sortir. A més,l’àrea d’ Infraestructures també neteja els escocells dels arbres i, si estan romputs, els repara.

Durant aquest mes d’agost s’està actuant a la zona de carrer de Joan Ripoll Trobat, avinguda de Picasso, camí de Son Rapinya (zona La Salle i zona CIDE), camí dels Reis 101 al 187, carrer de Miquel Lladó i carrer de Pascual Ribot.

 

Aquesta actuació neix de la coordinació entre àrees i és fruit d’un pla de xoc que contempla que les tasques es facin barri a barri. El pla ha començat pels barris de Son Serra i La Vileta i durant aquest estiu haurà completat sis barris de Palma. Així, les actuacions seguiran per Son Flor, el Rafal Vell, el Rafal Nou i El Vivero. La previsió és poder actuar durant els propers mesos en aquests sis barris per, després, seguir per d’altres. En total, s’actuarà a gairebé 90.000 metres lineals de voreres, és a dir, 90 kilòmetres.

Tornar
subir