Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA ret homenatge a 30 treballadors de l’Àrea de Qualitat Urbana, els que enguany compleixen 25 anys a l'empresa i els que es jubilen

07 Nov 2019

EMAYA ret homenatge a 30 treballadors de l’Àrea de Qualitat Urbana, els que enguany compleixen 25 anys a l'empresa i els que es jubilen

Ramon Perpinyà, president d’EMAYA, ha agraït la dedicació d’aquestes persones per la seva vocació de servei públic a la ciutat

Com cada any, coincidint amb la celebració de la Patrona de l’Àrea de Qualitat Urbana, EMAYA ha fet avui un homenatge als treballadors d’aquesta àrea de l’empresa, dedicada a la recollia dels residus i la neteja, que durant l’any es jubilen o causen baixa per invalidesa i als que compleixen 25 anys en actiu.

 

Concretament enguany s'ha fet un reconeixement a 30 persones, 10 per complir 25 anys de feina a l'empresa i 20 que es jubilen o causen baixa definitiva enguany.

 

Durant l'acte, Ramon Perpinyà, president, el director de Qualitat Urbana, Felipe Belinchon, el director de Recursos Humans, Carlos Nadal i el responsable de Responsabilitat Social Corporativa, Antoni Bennasar, han fet entrega d'una placa commemorativa a cada una de les persones i han reconegut la seva dedicació al llarg d'aquests anys al servei públic de la ciutat.

 

Ramon Perpinyà ha adreçat unes paraules als treballadores i treballadors presents a l’acte per agrair la seva dedicació durant tants d’anys a l’empresa pública i al servei públic de la ciutat. Ha destacat la importància de la seva feina, la recollida dels residus i la neteja, per a tota la ciutadania de Palma.

 

Cada any EMAYA celebra dos actes d’aquestes característiques, el novembre per al personal de l’Àrea de Qualitat Urbana i un altre el mes de juny coincidint amb la celebració del dia de la Patrona d’Aigües per al personal de l’Àrea del Cicle de l’Aigua.

Tornar
subir