Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA i Infraestructures posen en marxa de forma coordinada un pla per eradicar les herbes de les voreres barri a barri

05 Jul 2019

EMAYA i Infraestructures posen en marxa de forma coordinada un pla per eradicar les herbes de les voreres barri a barri

EMAYA elimina les herbes i Infraestructures segella les juntes del paviment perquè no tornin a créixer

EMAYA i l’Àrea d’Infraestructures han iniciat de forma coordinada un pla per eradicar les males herbes de les voreres dels barris de Palma de forma duradora. Les actuacions s’han posat en marxa aquesta setmana i preveuen intervenir durant els propers mesos a sis barris de Palma, aquells en els quals s’havia detectat un major número d’incidències.

 

El batle de Palma, José Hila; el regidor de Medi Ambient i Benestar Animal i president d’EMAYA, Ramon Perpinyà, i la regidora d’Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor, han visitat avui les tasques que els equips que estan duent a terme les tasques de millora al barri de la Vileta. El batle ha explicat que el pla “és fruit de les peticions ciutadanes”. “Es tracta d’una mesura que encetam ara i que es farà a llarg termini”, ha dit Hila. “L’actuació neix de la coordinació entre àrees amb l’objectiu clar de donar un millor servei a la ciutadania i solucionar el problema de manera permanent, actuam en el dia a dia perquè la ciutat millori”.

 

Pla de xoc

El pla contempla que les tasques es facin barri a barri i no de forma aïllada per “optimitzar els recursos” i “arribar a tota la ciutat”, segons Hila. D’aquesta manera, EMAYA s’encarrega de llevar les herbes que han envaït les voreres i, un cop feta aquesta feina, Infraestructures segella les juntes del paviment perquè no puguin tornar a sortir les males herbes. “És a dir, solucionam un problema i, a més, ho fem amb caràcter no temporal, si no que li donam una solució a llarg termini”, segons Hila. A més, Infraestructures també neteja els escocells dels arbres i, si estan romputs, els repara. Per últim, EMAYA s’encarrega del manteniment posterior de les voreres amb els equips de barris.

 

El pla ha començat pels barris de Son Serra i La Vileta. Després, es seguirà per Son Flor, el Rafal Vell, el Rafal Nou i el Vivero. La previsió és poder actuar durant els propers mesos en aquests sis barris per, després, seguir per d’altres. En total, s’actuarà a gairebé 90.000 metres lineals de voreres, és a dir, 90 kilòmetres.

Tornar
subir