Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA elimina durant l'agost pintades vandàliques ubicades a 15 espais públics

02 Set 2019

EMAYA elimina durant l'agost pintades vandàliques ubicades a 15 espais públics

L'empresa municipal continua amb el pla de xoc contra les pintades incíviques

EMAYA continua amb el Pla de xoc contra les pintades vandàliques. Des que es va posar en marxa, s’han eliminat desenes de pintades incíviques ubicades a quinze espais municipals de la ciutat, a més de netejar-ne als contenidors i les papereres. Cal recordar que la sanció per fer una pintada és de 700 euros per cada una.

 

D’aquesta manera, les primeres actuacions es feren a les conegudes com a escales del Nixe, que enllacen el carrer de Bernat de Santa Eugènia amb l’avinguda de Joan Miró; a la plaça Comtat del Rosselló i a la plaça d’Alexandre Fleming. Les següents accions s’han dut a terme a la part no catalogada del Baluard del Príncep, a les escales que uneixen la plaça Major amb La Rambla i a les escales de la Costa del Teatre (la part municipal). També s'ha actuat a  Son Ferriol, a un espai ubicat entre els carrers Xeixa i Ordi; al carrer de Francesc Martí Mora cantonada Joan Gris; al carrer de Francesc Sancho; a la plaça de les Ànimes; al parc de la Femu; a la plaça dels Patins; a diferents llocs de sa Faixina; a la zona de La Salle; i als carrers de Josep Estela i de la Sínia d'en Gil.

 

Com es neteja

EMAYA neteja de diferent forma les pintades vandàliques, aplicant mesures concretes segons el material de la façana o l’espai on es troba la pintada. En alguns casos s’actua amb decapant, d’altres amb aigua a pressió i d’altres es fa un tractament a la superfície i es pinta damunt. Els equips estan preparats per actuar en aquests casos.

  

 

 

 

 

 

 

 

Tornar
subir