Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

L’Ajuntament, EMAYA i SMAP col·laboren aquest dissabte dia 2 de juny en la Diada del Medi Ambient de Blanquerna

30 Mai 2018

L’Ajuntament, EMAYA i SMAP col·laboren aquest dissabte dia 2 de juny en la Diada del Medi Ambient de Blanquerna

La Diada, organitzada per l’Associació de Veïns de Santa Pagesa, compta enguany amb una seixantena de participants i unes 30 activitats

Un any més, coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient (dia 5 de juny) aquest dissabte dia 2 de juny, tendrà lloc la Diada del Medi Ambient de Blanquerna, organitzada per l’Associació de Veïns de Santa Pagesa. L’Ajuntament de Palma, EMAYA i SMAP col·laboren aquest acte, en tasques organitzatives, de difusió, aparcament dels participants... Així mateix, hi haurà paradetes informatives i activitats de les àrees d’Ecologia, Mobilitat i d’EMAYA.

 

Aquesta és la sisena edició de la Diada, una activitat ja consolidada al calendari d’esdeveniments de la ciutat, que compta amb molt bona acollida pels veïns i molta participació de tota la ciutat.

 

L’Ajuntament de Palma agraeix a l’AV de Santa Pagesa tota la seva feina d’organització i la seva constància en el manteniment d’aquesta diada, fins i tot els anys que no tenia suport i que era una de les poques activitats que s’organitzava entorn al dia mundial del Medi Ambient. Han aconseguit ajuntar al carrer de Blanquerna entitats ecologistes, veïnals, institucions, artesans, empreses... així com activitats molts diverses per donar a conèixer multitud de temes relacionats amb el medi ambient i bones pràctiques ambientals, des de tallers de reciclatge, mercat de segona mà, contes, teatre, música...

 

Enguany són una seixantena les entitats, associacions, empreses, institucions, artesans, etc. que participaran a la Diada (s’adjunta cartell amb el llistat complet). Pel que fa a les institucions, hi haurà paradetes de les àrees de Mobilitat, Ecologia de l’Ajuntament de Palma i d’EMAYA, així com el departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca i la Conselleria de Medi Ambient.

 

El programa complet de la Diada 2018, està ben atapeït d'esdeveniments al llarg de tot el dia, des de les 10 del matí a les 8 del capvespre: actuacions teatrals, batucada, música, conta-contes, bicicletada, performances, esport, tallers i jocs... fins a una trentena d’activitats puntuals o de tota la jornada (s’adjunta imatge amb el programa detallat).

 

Les paradetes, activitats i actuacions estaran totes ubicades al carrer de Blanquerna, entre els carrers de Pare Bartomeu Pou i la plaça de Paris (inclosa) i la plaça de Santa Pagesa.

 

L’Ajuntament de Palma convida a tots els ciutadans a participar i passejar dissabte pel carrer de Blanquerna, una bona oportunitat de participar amb tota la família en activitats per aprendre sobre el medi ambient, conèixer propostes i entitats que treballen per la sostenibilitat.

 

Tornar
subir