Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

Aquest mes d’agost EMAYA retira unes 110 tones de residus de quatre solars públics i dos camins

29 Ago 2018

Aquest mes d’agost EMAYA retira unes 110 tones de residus de quatre solars públics i dos camins

es neteges han tengut un cost d’uns 12.000 € i la majoria dels materials retirats són residus de construcció i voluminosos

Durant aquest mes d’agost EMAYA ha retirat unes 110 tones de residus de quatre solars públics i dos camins.

 

Aquestes 6 neteges s’han realitzat en diverses jornades de feina d’aquest mes a solars públics del polígon de Son Castelló (carrer del Gremi de Porgadors), Son Rapinya (camí de Son Rapinya) i Cas Capiscol (carrer de Maria Ferret i carrer de Sor Catalina Maura), així com als camins de Son Binissalem a Sant Jordi i del passatge de Son Juny, al Coll d’en Rabassa.

 

En total s’han retirat unes 110 tones de residus, essent la neteja més important la realitzada al carrer Sor Catalina Maura, d’on s’han retirat més de 80 tones. Els residus són majoritàriament restes de materials de construcció, runa i residus voluminosos.

 

Des d’EMAYA es recorda que l’abocament d’aquests residus és una infracció greu que es sanciona amb multes a partir de 750 €. Les empreses han d’entregar els residus de construcció a la planta de MAC INSULAR i els particulars poden dur els residus voluminosos i restes de petites obres domèstiques als Parcs Verds, gratuïts i oberts cada dia de 8-20h per als residents de Palma.

 

Durant tot l’any 2017 es varen retirar unes mil tones de residus de 6 solars i 3 camins públics, a més de les 2.000 tones retirades a l’actuació extraordinària de neteja realitzada al Carnatge.

Tornar
subir