Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA renovarà la xarxa de clavegueram al carrer de Jeroni Antich

13 Abr 2018

EMAYA renovarà la xarxa de clavegueram al carrer de Jeroni Antich

La setmana que ve, EMAYA renovarà un tram de la xarxa de clavegueram al carrer de Jeroni Antich, una obra que provocarà algunes alteracions del trànsit rodat a la zona.

 

Concretament entre els dies 16 i 20 d’abril es substituirà la xarxa de clavegueram del carrer de Jeroni Antich, entre els carrers de les Parellades i de Joan Lluís Estelrich. S’ocuparà la totalitat de la calçada entre les 8 i les 19 h en aquest carrer i l’accés a l’aparcament dels Jutjats es realitzarà pel carrer de Jeroni Antich. Fora d’aquest horari es permetrà el trànsit rodat.

 

EMAYA tendrà cura per executar aquesta obra amb el mínim impacte possible i es farà en tot moment una vigilància especial en la neteja.

 

Aquesta intervenció és la primera fase d’una actuació que continuarà al carrer de Joan Lluís Estelrich. El conjunt de l’obra suposa la renovació de 100 metres de clavegueram i 70 de la xarxa de conducció de l’aigua potable. A més a més, en col·laboració amb l’Ajuntament es realitzarà la dotació de 70 metres de recollida de pluvials, aprofitant l’obertura de la síquia a aquests carrers.

 

L’obra la realitzen les brigades pròpies d’EMAYA i té un pressupost previst entre 35.000 i 40.000 €.

 

Tornar
subir