Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

La jornada tècnica sobre la recollida selectiva mòbil organitzada per EMAYA reuneix més de 60 persones d’arreu de l’Estat

12 Abr 2018

La jornada tècnica sobre la recollida selectiva mòbil organitzada per EMAYA reuneix més de 60 persones d’arreu de l’Estat

Tècnics i empreses del sector han vengut a conèixer aquest sistema de gestió de residus per a centres històrics

Avui al llarg de tot el dia ha tengut lloc la Jornada Tècnica sobre models de recollida selectiva a centres històrics, realitzada en el marc del 75è aniversari d’EMAYA i organitzada en col·laboració amb ANEPMA (Asociación Nacional de Empresas Públicas de Medio Ambiente).

 

En aquesta jornada s’ha donat a conèixer el cas de la Recollida Selectiva Mòbil del centre històric de Palma, que ha presentat la presidenta d’EMAYA, Neus Truyol, i Felipe Belinchón, director de Qualitat Urbana d’EMAYA. Així mateix, durant el capvespre s’ha fet un recorregut per conèixer el funcionament d’aquest sistema, visitant el centre d’operacions i diverses ubicacions de les plataformes.

 

Ha resultat interessant per als assistents el funcionament d’aquest sistema innovador, i molt especialment, els bons resultats aconseguits, amb un 72% de recollida selectiva després de 10 mesos de funcionament. S’ha destacat així mateix la bona acollida per part dels veïns, l’acceptació i bon ús del sistema pels ciutadans, comerços i empreses de la zona.

 

També s’ha realitzat una taula rodona per conèixer les experiències i els diversos models de recollida selectiva als centres històrics de Pamplona, Còrdova, Màlaga i Sarrià (Barcelona). Aquest panell ha estat moderat per Pilar Vázquez, la presidenta d’ANEPMA.

 

S’ha contat amb la participació de Sebastià Sansó, director general d’Educació Ambiental, Qualitat Ambiental i Residus de la CAIB, que ha presentat el projecte de la nova Llei balear de residus.

 

Han assistit a la jornada tècnica unes 60 persones de diversos punts de l’estat espanyol, com Madrid, Barcelona, Sevilla, Màlaga, Terrassa, Tàrrega, Calvià, Còrdova, Pamplona, Sant Boi, Getafe, Granadilla, etc., procedents d’administracions i empreses públiques i d’empreses privades del sector de la maquinària i els serveis per a la gestió de residus.

Tornar
subir