Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

EMAYA amb les persones afectades per les inundacions de Llevant

11 Oct 2018

EMAYA amb les persones afectades per les inundacions de Llevant

Avui personal d’EMAYA treballa per recuperar el bombeig de les aigües residuals i s’han enviat 5 camions i 5 conductors per retirar trastos durant els dies que sigui necessària aquesta tasca

Ahir a primera hora del matí responsables del Cicle de l’Aigua i de Qualitat Urbana d’EMAYA varen participar a la reunió de coordinació d’emergències, en la qual l’empresa municipal va oferir la seva ajuda.

 

Aquesta col·laboració ahir mateix es va concretar en la feina de reparació de canonades per restablir el subministrament d’aigua potable. Diverses brigades varen estar fent feina a Son Carrió per fer possible aquest servei. També es desplaçaren diversos vehicles, una grua per ajudar en la retirada de materials, tècnics elèctrics, de manteniment i  de xarxes.

 

Avui tècnics de manteniment s’han desplaçat a Sant Llorenç per ajudar a recuperar el bombeig del clavegueram i poder tornar a posar en funcionament la depuració de les aigües residuals. Les bombes d’impulsió han resultat afectades per les inundacions i s’està fent feina intensament per restablir aquest servei tan aviat com sigui possible.

 

Al llarg del matí també s’ha sol·licitat ajuda per a la retirada de trastos i materials inutilitzats per les inundacions. EMAYA ha enviat 5 vehicles amb els seus conductors per realitzar aquestes tasques durant els propers dies.

 

La direcció d’EMAYA ha agraït avui al personal que estan participant voluntàriament en aquestes tasques, la seva feina i disponibilitat per col·laborar.

 

Tornar
subir