Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

El Consell d’Administració d’EMAYA aprova una nova instal·lació fotovoltaica a Can Valero

01 Feb 2018

El Consell d’Administració d’EMAYA aprova una nova instal·lació fotovoltaica a Can Valero

Així mateix, s’aprova el pressupost per a l’adquisició d’aigua dessalada i la compra de 5 nous camions de recollida de residus

Avui matí s’ha celebrat la sessió ordinària del Consell d’Administració d’EMAYA corresponent al mes de febrer.

 

Entre els punts tractats destaca l’aprovació de l’autorització de la despesa per a la compra d’aigua a ABAQUA. L’import màxim previst per al 2018 és de 5.387.540 €, corresponents al cost fixo d’explotació i a l’adquisició d’un màxim de 5,5 Hm3. Es tracta, en tot cas, d’una previsió màxima que podria variar segons les necessitats de disposar d’aigua dessalada en funció de les pluges que es produeixen al llarg de l’any.

 

Així mateix s’ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació de l’obre de la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum per a l’equipament d’EMAYA existent al polígon de Can Valero. Es tracta d’una instal·lació de panells de 75 kW amb una estimació de generació d’energia de 102 MWh/any. Aquestes plaques solars fotovoltaiques permetran una reducció de 80 tones anuals d’emissions de CO2 i un estalvi econòmic de 10.400 € en la factura elèctric. Aquest projecte es licita per un import màxim de 77.767 € i compta amb una subvenció del 80% atorgada pels fons europeus FEDER per a instal·lacions d’energies renovables.

 

Per altra banda, entre les adjudicacions destaca l’aprovació del subministrament de 5 nous camions de recollida de residus, de càrrega posterior i de funcionament amb gas natural. D’aquesta manera continua el procés de renovació i ampliació de la flota de l’empresa pública. Aquests camions s’han adjudicat per 965.955 € a l’empresa Volvo Group España SAU.

Tornar
subir