Caricanto
Només utilitzem cookies pròpies i analítiques amb l'única finalitat de millorar la nostra pàgina web.
D'acord | Més informació

La nova maquinària d’EMAYA ja està a punt per posar en marxa el nou pla de neteja a principis de febrer

30 Gen 2018

La nova maquinària d’EMAYA ja està a punt per posar en marxa el nou pla de neteja a principis de febrer

21 noves agranadores, 20 vehicles de suport a la recollida i 10 camions polivalents, les principals noves incorporacions

La nova maquinària adquirida per EMAYA per posar en marxa el nou pla de neteja ja és a Son Pacs a punt per començar a fer feina els propers dies.

 

Concretament, ja han passat els tràmits corresponents a l’adquisició i a la matriculació 21 noves agranadores. Es tracta de vehicles duals, dotats de sistemes d’agranat, aspiració i neteja amb aigua. Aquestes agranadores van dotades també de bufadores elèctriques.

 

Així mateix, també estan a punt per fer feina 20 vehicles de suport a la recollida de residus, per netejar i retirar residus que desborden als punts de contenidors. A aquests s’han de sumar 10 camions polivalents per retirada de voluminosos i altres residus, dotats també amb equips per llevar herbes i altres funcions.

 

Properament arribaran 6 camions cisternes i 11 furgonetes amb equips d’aigua a pressió. Tota aquesta maquinària permetrà incrementar de forma notable la neteja amb aigua a la ciutat.

 

La inversió total realitzada fins ara en maquinària i vehicles de neteja és d’un total de 5 milions d’euros.

Tornar
subir